Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@praktijkeinstein.nl.
Vermeld daarin uw naam, kort de achtergrond van aanmelding en het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.
Vervolgens wordt er contact met u opgenomen voor verder overleg.

Ook kunt u telefonisch contact opnemen met praktijk Einstein, 050-3139593.
Wanneer er niet opgenomen wordt graag uw naam en telefoonnummer inspreken zodat u teruggebeld kunt worden. Wanneer er niet direct een afspraak kan worden gemaakt wordt u op de wachtlijst geplaatst.

Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van aanmeldingsdatum. Doorgaans is er sprake van een korte wachttijd. De wachttijd kan echter wel variëren in de loop van het jaar.
In het geval er een wachttijd is van meer dan 4 weken wordt dit kenbaar gemaakt op de website.

Er is op dit moment een wachttijd van tenminste 7 weken. Om een lange wachtlijst te voorkomen wordt soms een aanmeldstop ingesteld. Deze wordt aangekondigd op de website.

Ook van belang:

  • Neemt u bij het eerste gesprek uw zorgpasje mee, een identiteitsbewijs en voor vergoede behandeling de verwijsbrief van de huisarts.
  • Buiten kantooruren (avond, weekend, vakantie) is de praktijk bereikbaar via de mail waar het gaat om informatieve vragen, mededelingen of niet-acute hulpvragen. Bij crisissituaties dient contact opgenomen te worden met de eigen huisarts of dienstdoende huisartsen(post).
  • Bij kinderen tot 16 jaar van wie de ouders gescheiden zijn is toestemming van beide (gezagdragende) ouders nodig om de begeleiding te kunnen starten. Zie hiervoor het toestemmingsformulier in bijlage 3.

Praktijk Einstein

Vismarkt 34a
9711 KT Groningen
050-3139593
info@praktijkeinstein.nl
KvK: 01156149